Bokdesign och språkgranskning

Vi stöder dig med din bokutgivning, från manuskript till en professionell bok. Vid din sida står ett team av erfarna bokexperter som är väl insatta i bearbetning av texter såsom språkgranskning och slutlig korrekturläsning. Vårt bokdesign- och språkgranskningteam hjälper dig även med bokens formgivning såsom omslagsdesign, design av inlaga och illustrationer.

BoD-experter i arbete
bok experter arbetar
bokprojektet "örnens dotter"

Det är vi!

Varje bokprojekt inleds med en personlig konsultation. Här går vi igenom ditt manuskript, pratar om dina mål, din budget, din målgrupp och framför allt om dina önskemål och om hur de kan förverkligas. I slutet av varje projekt gläds vi tillsammans med dig över att ha skapat en högkvalitativ och attraktiv bok, som har de bästa förutsättningarna att lyckas på bokmarknaden.

Har du några frågor om våra tjänster, når du oss under info@bod.se eller per telefon under 08-502 56 600.


Foto av en anteckningsbok

Bearbetning av texten

Den sista finputsningen av ditt manuskript: Oavsett om det gäller korrekturläsning där stavfel, grammatiska fel och fel interpunktion korrigeras, eller fullständig språkgranskning där din text kontrolleras så att texten är begriplig, fyller sitt syfte, är tydlig och korrekt - våra certifierade lektörer och korrekturläsare kommer att göra det bästa av din text med mycket finkänsla och erfarenhet!

Populära tjänster

SpråkgranskningKorrekturläsning


Foto av olika böcker

Bokdesign

Gör din bok till något alldeles speciellt! Med en skräddarsydd design, uttrycksfulla foton eller illustrationer och professionell typografi, kan du skapa en vacker bok som fångar läsarens intresse redan vid första ögonkastet. Vi hjälper dig att finna en passande formgivning för att presentera din bok på bästa sätt, oavsett om du väljer en egen design eller väljer att skapa din bok med våra genretypiska mallar. 

Populära tjänster

OmslagsdesignDesign av inlagaIllustrationer

BoD på InstagramRegistrering för BoD:s nyhetsbrevBoD på TikTokBoD på YouTubeBoD på Facebook