Juridisk information

Adress

BoD - Books on Demand
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm
Sverige


BoD - Books on Demand GmbH
In de Tarpen 42
22848 Norderstedt
Tyskland

Kontakta oss

Du når vår kundtjänst per telefon måndag, tisdag, torsdag 09.30−16.00 och fredag 09.30−13.00 eller per e-post måndag till fredag.

Tel.: 08-502 56 600
info@bod.se
www.bod.se

Företagsledning: Marko Kuck (talesman), Alyna Wnukowsky
Redaktion: Linda Reumann
Programmering: ISA GmbH, Tania Frevert, Weikatec GmbH, Books on Demand GmbH

Medlem i tyska börsföreningen Börsenverein des Deutschen Buchhandels e.V.
Identifikationsnummer: 11 507
Deltagare i det tyska BAG-räknesystemet för bokhandel
VAT-nr. DE 212971392
Handelsregister: Amtsgericht Kiel HRB 4551 NO

Europeiska kommissionen tillhandahåller en online tvistlösningsplattform (ODR) på http://ec.europa.eu/consumers/odr/BoD GmbH har dock ingen skyldighet och är ovilliga att delta i tvistlösningsförfaranden i tvistlösningsorganet.

Bankuppgifter

Commerzbank AG Deutschland
BIC COBADEFFXXX
IBAN DE82 2004 0000 0630 2558 02

Information avseende alla länkar

I domen från den 12 maj 1998 - 312 O 85/98 - "Haftung für Links" (Ansvar för länkar) fastställde Landgericht i Hamburg att någon som länkar till en viss sida kan bli ansvarig för innehållet på den sida till vilken länken leder till. Det kan endast undvikas genom att uttryckligen ta avstånd från dess innehåll. Härmed tar vi uttryckligen avstånd från allt innehåll på de sidor som vi länkar till på vår webbplats och har inget med deras innehåll att göra. Avståndstagandet gäller samtliga länkar på denna webbplats.

Ansvarsfriskrivning

Informationen som finns på denna webbplats har noga kontrollerats och uppdateras regelbundet. Vi kan dock inte garantera att alla uppgifter alltid är fullständiga, riktiga och uppdaterade. Detta gäller särskilt för alla förbindelser ("länkar") till andra webbplatser som man hänvisar till direkt eller indirekt. Alla uppgifter kan utökas, tas bort eller ändras utan föregående meddelande.

Copyright

Alla produktnamn, produktbeteckningar och logon som omnämns på den här webbplatsen är registrerade varumärken och tillhör respektive rättsliga innehavare. Alla texter och alla bilder på den här webbplatsen:©BoD eller författarna.

BoD på InstagramRegistrering för BoD:s nyhetsbrevBoD på TikTokBoD på YouTubeBoD på Facebook