Illustrationer

  • Gör din bok till något speciellt
  • Helt enligt dina önskemål
  • Ornament som pryder din text
Illustration av en bokillustration

Illustrationer gör din bok unik!

Illustrationer kan skapa ett högkvalitativt intryck ihop med en professionell design av din inlaga och ditt omslag. Det kan vara små fina ornament som pryder texten i inlagan eller individuella större teckningar som fyller hela sidor. De kan vara svartvita eller i färg – allt är möjligt. Dessa anpassas såklart beroende på bokens genre, såsom bilderböcker, fackböcker eller fantasyromaner för ungdomar. De berättar historier, förenklar komplicerade förklaringar, ökar läsarens förståelse, visar, dekorerar och väcker känslor.

En bra bok är oftast professionell in i minsta detalj: tilltalande illustrationer och professionella bilder betonar din historia – färggranna illustrationer är ett måste i barnböcker.

Från vinjetter och omslagsillustrationer till världskartor - tillsammans med dig utvecklar vi ett koncept för din bok. Vi arbetar med illustratörer vars arbete inspirerar oss. De är kreativa och erbjuder en mängd olika moderna och klassiska stilar.

Exemplen i vår broschyr är avsedda att inspirera och ge en uppfattning om de olika stilarna och typerna av illustrationer. Priser för illustrationer beräknas alltid individuellt för varje projekt. Kontakta oss gärna - så diskuterar vi tillsammans vad som passar just din bok och ger dig en individuell och icke-bindande offert.

Ladda ner broschyr med exempel på illustrationer

Individuellt pris

  • Illustrationer enligt dina önskemål
  • Akvarell, kol, grafitteckning
  • Färgpenna, pastell


Till förfrågan


Fler författartjänster för din bok

Design av inlaga

Din bok ser professionell ut med perfekt utformad sättning. Våra layouter stöder läsningen med välvalda typsnitt samt textstorlek, korrekt inställda radavstånd och marginaler, som passar bokens genre och ger optimal läsbarhet.

Mer om design av inlaga

Omslagsdesign

Omslaget är avgörande för bokens framgång. Den väcker läsarens intresse och bör förmedla bokens innehåll och genre, redan vid första ögonkastet. Ett professionellt omslag tilltalar just din målgrupp och leder till köp.

Mer om omslagsdesign

Baksidestext

Väck intresset hos potentiella läsare med bara några få ord. En tilltalande och fångande baksidestext är avgörande för marknadsföringen av din bok och visar dina läsare vad som är speciellt med just din bok.

Mer om baksidestext

BoD på InstagramRegistrering för BoD:s nyhetsbrevBoD på TikTokBoD på YouTubeBoD på Facebook