Baksidestext

  • Avgörande för din boks framgång
  • Optimerad för målgrupp och sökning
  • Väcker intresse vid första meningen
Illustration av en fliktext

En professionell, intressant och spännande baksidestext är avgörande för din boks framgång. Det kan ibland vara en utmaning att skriva den perfekta baksidestext som passar just din bok, vilket är anledningen till att baksidestexten kanske inte bearbetas tillräckligt noga. Det är ju den som en potentiell köpare först läser och utgör därför reklamtexten för din bok!

Oavsett om det är i bokhandeln eller i nätbokhandeln, så är det bokomslaget som först fångar läsarens uppmärksamhet, men sedan måste baksidestexten vara den som övertygar! Den ska väcka intresse och omedelbart förmedla till läsarna vad de kan förvänta sig av din bok och varför det är värt att läsa vidare  – och såklart, att köpa din bok!

Vi stödjer din bokutgivning med professionellt utformade och målgruppsanpassade reklamtexter, som innehåller effektiva nyckelord. Denna beskrivande text av din boks innehåll passar för både bokens baksidestext och för produktbeskrivningen hos nätbokhandlarna.

från 1 399 kr


Fler författartjänster för din bok

Korrekturläsning

Vill du säkerställa att stavning och interpunktion håller hög kvalitet och att grammatiken är felfri i din text? Då hjälper våra erfarna korrekturläsare dig med en professionell stavningskorrigering av din text.

Mer om korrekturläsning

Språkgranskning

Publicera i toppkvalitet med professionell språkgranskning av våra erfarna språkgranskare. Innehållsmässig och redaktionell feedback samt språklig finjustering optimerar din text och ger din bok bästa möjliga start.

Mer om språkgranskning

Design av inlaga

Din bok ser professionell ut med perfekt utformad sättning. Våra layouter stöder läsningen med välvalda typsnitt samt textstorlek, korrekt inställda radavstånd och marginaler, som passar bokens genre och ger optimal läsbarhet.

Mer om design av inlaga

BoD på InstagramRegistrering för BoD:s nyhetsbrevBoD på TikTokBoD på YouTubeBoD på Facebook