Korrekturläsning

  • Stavning, grammatik och interpunktion
  • Kvalitet från professionella korrekturläsare
  • Din bok i toppkvalitet
Illustration av en textkorrigering

Optimera kvaliteten på din text!


Stavfel, grammatiska fel och felaktig interpunktion smyger sig ofta in lättare än man tror – genom att man fokuserar på innehållsliga aspekter blir man som författare lätt blind för sådana fel. Fel som dessa  är iögonfallande för läsaren och får titeln att verka oprofessionell och kan i värsta fall leda till att boken får dåliga recensioner. 

Detta kan du enkelt undvika med professionell korrekturläsning från BoD. Du kan koncentrera dig på andra aspekter i din bokutgivning medan vi korrekturläser ditt manuskript. Vi kan även erbjuda att skriva den tillhörande baksidestexten till din bok.

40 kr per standardsida

  • Standardsida: 1 500 tecken inkl. mellanslag, beroende på manuskriptets komplexitet och antal fel.
  • Minsta ordervärde: 1 100 kr


Visa exempel  Till förfrågan

Fler författartjänster för din bok

Språkgranskning

Publicera i toppkvalitet med professionell språkgranskning av våra erfarna språkgranskare. Innehållsmässig och redaktionell feedback samt språklig finjustering optimerar din text och ger din bok bästa möjliga start.

Mer om språkgranskning

Testspråkgranskning

Ett kvalificerat intryck på vad som kan optimeras i din text. Ett exempel på en omfattande språkgranskning av fem manussidor, som visar typiska språkliga svagheter och visar hur korrekturläsaren arbetar.

Mer om testspråkgranskning

Baksidestext

Väck intresset hos potentiella läsare med bara några få ord. En tilltalande och fångande baksidestext är avgörande för marknadsföringen av din bok och visar dina läsare vad som är speciellt med just din bok.

Mer om baksidestext

BoD på InstagramRegistrering för BoD:s nyhetsbrevBoD på TikTokBoD på YouTubeBoD på Facebook