Publicera din bok

Professionellt, lukrativt och snabbt: ge ut böcker och e-böcker 

Publicera ditt verk som e-bok och tryckt bok, utan ekonomisk risk och till attraktiva villkor. Ladda upp ditt manuskript i ditt användarkonto och bestäm bokens utformning såsom pris och publicera sedan boken. Inom några dagar kommer din bok att finnas tillgänglig bokhandeln.

När du publicerar din bok själv är det viktigt att du får en professionell bokproduktion, har fria skapandemöjligheter och kan genomföra din bokutgivning riskfritt. BoD erbjuder dig förstklassig produktion av tryckta och elektroniska böcker, personlig rådgivning och omfattande försäljning över de flesta nätbokhandlar och bokhandlar i Sverige och internationellt. 


Riskfritt och lönsamt: Hur fungerar det?

BoD:s utgivningskoncept baseras på idén om att trycka boken först när den beställs. BoD sparar din bok digitalt och katalogiserar den för försäljning. Så snart vi tar emot en beställning på din bok producerar vi boken omgående och levererar den till beställaren - samtidigt erhåller du ett författarhonorar. På så vis uppstår inga kostnader för en upplaga i förväg och du som författare har full kontroll över dina projekt.


Flexibla villkor

  Förmånlig startavgift från 799 kr
  Inga löpande kostnader
  Endast 1 år avtalstid
  Tryckt bok och e-bok om så önskas
  Nyhet för e-böcker: priskampanj och utlåning

Villkoren gäller för nya BoD Classic- och Comfort-projekt. Mer information finner du under Produkter & priser.

Så enkelt fungerar BoD

Så lätt fungerar BoD

Ditt manuskript är klart och du vill ge ut din tryckta bok och din e-bok i alla viktiga kanaler. Videon visar hur lätt ditt bokprojekt kan genomföras och hur många möjligheter du har, t.ex. kan du boka specialtjänster såsom bokdesign, språkgranskning samt utökade marknadsföringstjänster. 

Spela upp video

Höga honorar - Ge ut bok med BoD
Lukrativ förtjänst redan från 1 exemplar 

Oavsett om du ger ut e-böcker eller tryckta böcker: Vi överför ett författarhonorar till dig för varje såld e-bok och tryckt bok var tredje månad. Dra fördel av ett författarhonorar på upp till 80 % av nettovinsten på din e-bok. För den trycka boken bestämmer du författarhonorar genom att välja försäljningspris. Vi rekommenderar ett författarhonorar på 10 %.

Beräkna nu
Ge ut din nya bok med BoD

Din nya bok och e-bok

myBoD påbörjar du ditt nya bokprojekt och väljer en passande produkt för utgivningen. Alla produkter innehåller ett brett distributionsnät.

BoD E-bok: e-bok utan tryckt version
BoD Classic: tryckt bok och e-bok, om så önskas
BoD Comfort: projektpartner, visningsexemplar etc.

Nu kan du välja utformning och bestämma ett försäljningspris på din bok. Efter att du laddat upp och godkänt dina bokfiler ansluter vi din titel till bokhandeln och den kan sedan närhelst beställas av läsare.

Försäljning

Försäljning över alla kanaler

Din titel publiceras som e-bok och/eller tryckt bok med eget ISBN i svensk och internationell bokhandel hos t.ex. Adlibris, CDON, Akademibokhandeln, Amazon, iBooks, m.fl. På så vis drar du fördel av ett brett distributionsnät. Oavsett om köparen vill inhandla din bok i en bokhandel, över en nätbokhandel eller via app – du erbjuder dina läsare alltid största möjliga tillgänglighet. 

Registrera dig nu

Författartjänster

Författartjänster

Omslagsdesign, språkgransking, internetmarknadsföring och mycket mer. Med BoD:s författartjänster kombinerar du tjänster som gör att din bok blir en framgång.


Mer information

Bokutformning

bokens utformning

De omfattande utformningsmöjligheter, som BoD erbjuder, gör det möjligt för dig att utforma din titel precis enligt dina önskemål.

Mer information

Försäljning

Försäljning

Med BoD kan du sälja din bok inte endast i Sverige utan även i USA, Kanada och Storbritannien. Du når ut till fler läsare med BoD:s internationella försäljning, utan att du behöver göra något extraarbete.


Mer information

myBoD-INLOGGNING.