Omslagsdesign

Omslaget är bokens ansikte utåt och det är därför viktigt att omslaget utformas på ett sätt som tilltalar läsaren och uppmuntrar till att köpa boken. Med ett välutformat omslag kan du fånga läsarens uppmärksamhet redan i vår bokshop och framhäva det speciella med din bok i förhållande till andra böcker inom samma genre. Därtill ger du en professionell bild av din bok och låter läsaren få en inblick i bokens atmosfär: Med hjälp av våra tjänster för omslagsdesign kan du utforma hela omslagets design.

Om du endast vill ge ut din titel som e-bok, och inte som tryckt bok, kan du beställa Omslagsdesign Premium till ett lägre pris.

Omslagsdesign Easy

Välj bland ett stort antal gratis omslagsmallar i olika färgvarianter, som du kan anpassa med egna bilder och texter. Du finner vårt verktyg easyCOVER i myBoD, där du skapar och bearbetar ditt bokprojekt. 

Exempel

Gratis

Starta här

Omslagsdesign Collection

Varje omslagsmall är unik och kommer endast att användas för ett bokprojekt. Välj bland en mängd högkvalitativa omslagsmallar i olika genrer. Du finner vårt verktyg easyCOVER i myBoD, där du skapar och bearbetar ditt bokprojekt.

Exempel

1 599 kr för tryckt bok och e-bok

Starta här

Omslagsdesign Premium

Med vår tjänst Omslagsdesign premium skapar vi 2 individuella och högkvalitativa omslagsvarianter för din bok och e-bok. Vi använder oss gärna av dina motivförslag och ideer. 

Exempel

3 399 kr för tryckt bok och e-bok

Till bokning

myBoD-INLOGGNING.