Omslagsdesign

Omslaget är bokens ansikte utåt och det är därför viktigt att omslaget utformas på ett sätt som tilltalar läsaren och uppmuntrar till att köpa boken. Med ett välutformat omslag kan du fånga läsarens uppmärksamhet redan i vår bokshop och framhäva det speciella med din bok i förhållande till andra böcker inom samma genre. Därtill ger du en professionell bild av din bok och låter läsaren få en inblick i bokens atmosfär: Med hjälp av våra tjänster för omslagsdesign kan du utforma hela omslagets design.

Om du endast vill ge ut din titel som e-bok, och inte som tryckt bok, kan du beställa alla tjänster för omslagsdesign till ett lägre pris.

Basic

990 kr för tryckt bok och e-bok
749 kr för endast e-bok

Med tjänsten Omslagsdesign basic väljer du ut din favoritmall bland ett stort antal omslagsmallar och våra grafiker anpassar ditt omslag med din egen bild och text och den bakrundsfärg som du önskar använda.

  Stort utbud av omslagsvarianter
  24 olika bakgrundsfärger
  Inkl. omslag för e-bok

Till förfrågan

Premium

2 999 kr för tryckt bok och e-bok
2 399 kr för endast e-bok

Med vår tjänst Omslagsdesign premium skapar vi ett individuellt omslag till dig. Din bok får ett målgruppsanpassat omslag med optimal reklameffekt. Vi använder oss gärna av dina motivförslag och idéer.

  Utformning i hög kvalité
  2 individuella utkast
  Professionella bilder
  Inkl. omslag för e-bok

Till bokning

 

 


Exempel på omslag

Nedan finner du exempel på bokprojekt, där BoD-författare har använt sig av våra tjänster för omslagsdesign.

myBoD-INLOGGNING.