Vykort från vattenfärgade ögon
Ny

Vykort från vattenfärgade ögon

Victor Sköld

Romaner & noveller

ePUB

140,6 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180802499

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 03.01.2023

Språk: Svenska

Betyg::
0%
39,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Detta är en bok om vykort från ögon som sett mer än vad en ska behöva hantera. Texter om en tid som utmanat och vridit ur energin från skepnader i närhet och periferin. Hur prövningar känns som stenar i fickor på byxor. Otympliga och tunga i varje steg. Under ytan vandrar en person och söker skydd i fel forum. Vänder sig till ansikten som ser bort mot en annan horisont när handen modigt och högtidligt sträcks ut. Detta är en bok om att hitta sin egen väg och att det externa aldrig kommer att vara drivkraften mot ett liv. Detta är texter om att vinna sig själv och ordföljder som önskar att hjälpa, om än för en kort stund. Om ögonen fyllda med vatten tittar åt sitt egentliga håll och tar sin egen hand, vinner du som kämpar tillbaka livet. Fastän varje andetag till en början känns som isande vatten vid första beröring. Vykorten landar i din brevlåda och smilbanden reser sig förhoppningsvis igen, denna bok kan endast hoppas och finnas till.
Victor Sköld

Victor Sköld

Konstnären och författaren Victor Sköld lyfter här på sin transparens i sedvanlig ordning. I sin kamp förmedlas hopp till den och de som möter samma faror som livet stundtals sänder ut.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite