Dröm dig bort med fantasy
BoD:s tillbakablick på 2017
Din väg till boksuccé, del 2: Ditt författarnamn som varumärke
Din väg till boksuccé, del 1: Strategin
Julkampanj: Berätta om den bästa upplevelsen du haft med din bok!
Skapa fler läsare med hjälp av träffsäkra nyckelord
En professionell sättning av inlagan – vad är det?
Skriv2017 är spikat och klart!
100 kärleksdikter i en bok!
En blick bakom kulisserna (2/2)
fantasy-700 x 460
Allmänt, Egenutgivning, Tips | 16.01.2018

Fantasy är en genre som växer sig allt starkare i populäritet inom litteraturen, både bland vuxna, barn och ungdomar. Många vill drömma sig bort till en värld som inte påminner om vardagen.

2017_Jahresrueckblick-Beitragsbild

Ett händelserikt år med många härliga möten med både nya och gamla författare, förlag och personligheter inom bokbranschen. 12 månader fulla av nya upplevelser och nyheter ligger snart bakom oss. Följ med oss på några av våra event och kampanjer från 2017.

leaf_700x460

Hur kan jag öka mina möjligheter till framgång med min bok och e-bok? Denna frågan ställer sig många egenutgivare när titeln skall publiceras i nätbokhandeln och bokhandeln.

Concept of a man follows the right way

Hur kan jag öka mina möjligheter till framgång med min bok och e-bok? Denna frågan ställer sig många egenutgivare när titeln skall publiceras i nätbokhandeln och bokhandeln.

Word xmas standing on library shelf
Allmänt, Egenutgivning, Tips | 21.11.2017

Ett år fullt med spännande upplevelser och händelser går mot sitt slut. Innan dess närmar julen sig! För att komma in i julstämning har vi förberett en speciell överraskning för våra BoD-författare.

Boksättning
Allmänt | 06.11.2017

En professionellt designad inlaga höjer läsbarheten och skapar en bättre läsupplevelse. Men vad är det som gör att inlagan verkar professionell?

pencils_700 x 640

Skriv2017 är konferensen för dig som skriver. Här får du två dagar späckade av föreläsningar, workshops och möten med författare och branschfolk. Vi är på plats – är du?

writing_700x460

I våras skrev Annika Koldenius 100 kärleksdikter under hundra dagar på hennes blogg. Nu finns de alla samlade i en bok: en dikt om dan – 100 dikter om kärlek.

Beitragsbild_BoD-Blick-hinter-die-Kulissen-2
Allmänt, Egenutgivning | 21.09.2017

Upp till 25 000 olika böcker trycks dagligen hos BoD, från och med ett exemplar av varje titel. Vad händer bakom kulisserna i ett av Europas modernaste print-on-demand-tryckeri från det att beställningen tas emot, boken trycks och tills dess att den skickas ut?