Tyrian

Tyrian

Populär
Dennis Ljungqvist

Mjukband

232 sidor

ISBN-13: 9789176998243

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 20.02.2018

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
99,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Tyrian ger sig som ung man ut på vägarna i riket Bodaland tillsammans med sin springare Viento. Hans nyfikenhet drar in honom i den ena situationen efter den andra med det ovanliga. Sagoväsen så som alver, vättar, troll och jättar korsar Tyrians väg. Äventyr, spänning, romantik och magi.

Tyrian är skriven som en homage till de gamla folksagorna och är skrivet som femton separata berättelse som tillsammans berättar sagan om Tyrians liv.
Dennis Ljungqvist

Dennis Ljungqvist

Född och uppvuxen i Kungshamn längst ut på västkusten. Arbetar idag som målare på ett över 150 år gammalt familjeföretag. Har varit intresserad av historia och fantasy sedan barnsben och började redan som åttaåring att spela rollspel med sina vänner där han snabbt blev gruppens ständige spelledare. Ett uppdrag som har hängt kvar till nutid. Dennis instruerar och tävlar i kampsporten HEMA(Historical European Martial Art) och är i skrivande stund den högst rankade långsvärdsfäktaren i världen med vinster från Swordfish, NHFL, SM och Fechtshule America bakom sig. Dennis har även ett stort intresse för jakt och friluftsliv som han gärna ägnar sig åt ihop med hunden Djingis.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.