The Great Loop

The Great Loop

Ett äventyr med motorbåt genom 20 stater i USA och Kanada

Erja Ödmark

Band 1 av 2 i denna serie

Inbunden bok

180 sidor

ISBN-13: 9789188317346

Förlag: Ebokförlag Gullestad

Utgivningsdatum: 07.05.2021

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
243,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Och vi som ALDRIG skulle skaffa motorbåt!
Jordenruntseglarna Erja och Lars Ödmarks äventyrslust kvarstår efter fem års segling med Ambika Viking. Drömmen om att få uppleva det genuina USA förverkligas - ombord!
En årslång mycket spännande och händelserik seglats genom tjugo stater i USA och Kanada på olika kanaler, floder och sjösystem. Ombord på ett eget fartyg, denna gång en stor motorbåt, genomför de "The Great Loop" och dokumenterar resan som inspiration till framtida upptäcktslystna sjöfarare.
En bok också för alla dem som är intresserade av att upptäcka nya miljöer bortom de vanliga turiststråken.
Erja Ödmark

Erja Ödmark

Vem är Erja Ödmark?

Segling fanns i hennes blod sedan barnsben. Med sin pappas ombyggda fiskebåt seglade familjen ofta till alla grannländer och så långt som till Vem är Erja Ödmark?

Segling fanns i hennes blod sedan barnsben. Med sin pappas ombyggda fiskebåt seglade familjen ofta till alla grannländer och så långt som till Tyskland redan på 60-talet. Varje ledig stund var på havet. Som vuxen varvades ett aktivt seglarintresse med familj och en karriär i flyg- och reseindustrin (SAS, Swedavia, GTM), främst inom affärsutveckling och projektledning.

Vid femtiofem års ålder kastade hon, tillsammans med sin man Lars (flygkapten i SAS) loss från bryggan i Skärgårdsstad, norr om Stockholm, och seglade jorden runt under fem spännande och händelserika år med segelbåten Ambika Viking.

Vid hemkomsten hägrade ett nytt äventyr, att med motorbåten Ambika Explorer segla i USA:s och Kanadas kanaler, floder och sjösystem under ett år, The Great Loop.

Erjas intresse för att fotografera och skriva har resulterat i boken om The Great Loop. Boken om dras världsomseglingen, Oceaner av Äventyr är nu på gång med Del 1 som omfattar den spännande seglatsen från Sverige till Nya Zeeland.

Erja och hennes man har givit presentationer till Svenska Kryssarklubben och andra organisationer. Utgivna artiklar finns i Oceanseglaren, Praktiskt Båtägande, Båtliv och Livet Ombord. Hennes blogg är www.ambikasailing.blogg.se

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite