Sanningen hela sanningen inget annat än sanningen
Populär

Sanningen hela sanningen inget annat än sanningen

Trilogin om Sanningen del 1

Torbjorn Molander, Ken Carlsson

Band 1 av 1 i denna serie

Mjukband

286 sidor

ISBN-13: 9789179691073

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 05.11.2021

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
125,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Handlingen i boken är baserad på verkligheten. Den handlar om maktmissbruk, korruption och hur människor inte är lika inför lagstiftning och domstol.

I den vackra idyllen Nynäshamn, söder om Stockholm, tycks allt vara möjligt. Några går mot en för tidig död, medan andra njuter av härligheten. Under idyllens yta är det tystnaden som regerar.

Gastkramande, genialisk, modig med facit. Lika underbar och mörk som det fantastiska vi ser i var dags himlaspel.
Torbjorn Molander

Torbjorn Molander

Född 1964 i Nynäshamn. Började yrkeskarriären som brobyggare i byggbranschen. året var 1996 när Torbjörn valde att studera ekonomi, psykologi, organisation och ledarskap. Efter studier tog Torbjörn arbete under staten inom folkbildningen.

Det första egna företaget startades år 2006 tillsammans med nära vännen Ken Carlsson. Det var då intresset för skrivande och skapande startade på allvar. I början var texterna mer om hållbara lösningar, produkter och god marknadsföring.

Har de senaste sju åren på egen hand studerat juridik och har haft några av landets skickligaste jurister till sin hjälp Fungerat som rådgivare till flera innovativa företag samt för några statliga myndigheter. Har föreläst om hållbara upphandlingar i såväl riksdagshuset, Almedalen och för många kommuner. Föreläsningarna handlar om hållbarhet, lagstiftning och ekonomisk lönshamnhet.

Är far till två pojkar födda 1990 och 1992.

Ken Carlsson

Ken Carlsson

Född i Halmstad 1956, Första året tillbringades på Hvitfeldtsgatan som på den tiden hade utedass. Flyttade till Nynäshamn 1961.

Fram till tonåren växte jag upp hos mormor och morfar. Utbildad bilmekaniker, kan vara den enda bilmekanikern i världen som aldrig haft körkort. Gjorde militärtjänstgöring på isbrytaren Frej 1976 - 77.

Arbetade med logistik på Teli/Ericsson i trettio år, 1975 - 2005. Var fotbollstränare till pojkar födda 1992 i tio år. Startade tillsammans med vännen Torbjörn Molander företaget Musikevenemang Södertörn.

Stolt förälder till tre underbara barn och två barnbarn i antågande. Nybliven pensionär. Största intressen Hammarby och musik.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite