Om sju ljuvligheter

Om sju ljuvligheter

Ny

Om sju ljuvligheter oss givna av himlen

Rune G Svenson

Inbunden bok

96 sidor

ISBN-13: 9789179694869

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 19.05.2020

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
115,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
FOKUS PÅ HOPPFULLHET
Vi behöver det ljusa och hoppfulla utan att ta bort det allvarliga perspektivet på livet. Sådan är den kristna tron, men eftersom denna så ofta omtalas som negativ i vårt samhälle, vill Rune G Svenson med denna skrift visa på att den tvärtom är mycket positiv och förmedlar hopp, tröst och glädje. Kristen tro är uppbygglig på olika plan och kan rentav sägas vara ljuvlig, ett ord som författaren tar fasta på för att lyfta fram det goda budskapet.
Kristendomen är avgörande viktig för samhället, ger livsmod och en fast grund att bygga på. Den har också historisk konkretion och relevans, som syftar till personlig och gemensam bekräftelse.
I denna skrift vill författaren framför allt lyfta fram den personliga anknytningen, det ljusa och uppbyggliga. Därav titeln.
Rune G Svenson

Rune G Svenson

Rune G Svenson är kyrkoherde emeritus i Höör med tidigare tjänstgöring närmast i Åhus.
Hans roll har framför allt varit förkunnarens, men ett flertal publikationer, artiklar, betraktelser i dagspressen och debattinlägg har också kommit ur hans hand. Skriften ”Idé och verklighet. Om tro trots allt”, utgavs på detta förlag 2018.
När han nu skriver om ”Sju ljuvligheter oss givna av himlen”, är det för att framhålla den kristna trons positiva och hoppfulla livssyn.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.