Min sanning

Min sanning

Ny

Kampen mot Anorexia Nervosa

Hilma Årestedt

Mjukband

150 sidor

ISBN-13: 9789178511358

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 20.12.2019

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
149,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Efter år av granskande framför olika speglar, ångest och självhat har jag fått nog av att dölja sjukdomen som gömmer sig långt inom mig. Detta är min berättelse om hur jag drabbas av Anorexia Nervosa och min resa genom sjukdomen. Efter år av ignorans mot anorexin är jag nu redo att berätta om den kamp som ständigt pågår på insidan.

Den lilla tjejen känner sig vilsen i den stora värld som omger henne. Hon blir allt mindre och mindre under rösterna som styr hennes liv. Hon ser inget av det som pågår utan lever i sin bubbla som isolerar henne mer och mer från omvärlden. Ju starkare rösterna skriker på henne, desto större blir självhatet och klumpen i magen samtidigt som leendet växer. För det är den hon är tjejen som alltid är glad...

Detta är min sanning.
Hilma Årestedt

Hilma Årestedt

Hilma Årestedt "Min sanning; kampen mot anorexia nervosa" är min berättelse om hur anorexin tog över mig under tonåren. Målet är att självbiografin ska bli ett stöd till alla som kämpar mot ätstörningar, anhöriga till någon som mår dåligt samt arbeta med att sprida kunskap kring sjukdomen i samhället.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.