Långsiktigt Sparande i Kryptovalutor

Långsiktigt Sparande i Kryptovalutor

En guide till de nya finansiella ekosystemen

Alfred S. Jones

Band 1 av 1 i denna serie

Ekonomi & ledarskap

ePUB

2,4 MB

inget kopieringsskydd

ISBN-13: 9789180070447

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 10.03.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
39,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Lär dig grunderna om om den nya decentraliserade digitala ekonomin. Med enkelt språk förklaras skillnaderna mellan den traditionella ekonomin och den nya decentraliserade digitala ekonomin och vad du behöver veta om skillnaderna mellan de olika kryptovalutorna för att börjar ett långsiktigt sparande.

Detta är första delen i en serie som går igenom bakgrunderna till den förändring vi nu står inför. Den inbegriper pengarnas historia, skillnaderna mellan valuta och pengar.

Nästa del kommer att handla enbart om kryptovalutor, hur man identifierar scams och och skillnaderna mellan de olika kryptovalutorna.
Alfred S. Jones

Alfred S. Jones

ALFRED S. JONES skriver om den nya digitala ekonomin på olika plattformar. Han har följ utvecklingen av olika kryptovalutor sedan 2017 och som privat investerare skaffat sig erfarenhet om de möjligheter som finns att investera i kryptorelaterade företag.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite