Laia-Majas sommarlov

Laia-Majas sommarlov

Ett skogsäventyr

Sara Önnebo

ePUB

9,2 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789177854838

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 30.09.2018

Språk: Svenska

Betyg::
0%
39,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Följ med en modig och kvicktänkt flicka på äventyr! Laia-Maja har sommarlov och hon har alldeles vansinnigt tråkigt. Men allt förändras när hon träffar på skogssnuffarna Pinkam och Binki. De tre vännerna dras in i ett riktigt skogsäventyr med skugg-gastar, alver och den magiska hunden Jimsjams.

Deras uppdrag är att hitta en prinsessa som hålls fången i underjorden. Laia-Maja är den enda som kan rädda henne. Kommer hon att lyckas?
Sara Önnebo

Sara Önnebo

Sara Önnebo föddes i Ystad 1976. Hon har en PhD i vetenskapliga studier från Australien. Efter att ha arbetat flera år inom medicinsk forskning i London och Barcelona är hon tillbaka i Sverige och bor i Skåne med man och två barn. När hon inte skriver kan man ofta hitta henne på yogamattan eller med en kamera i handen.

Sara har även gett ut spänningsromanerna Vad hände i Tulisaari? Vargen i Tulisaari och Tystnaden i Tulisaari samt ungdomsboken Liv och död i London.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.