Jordängel
Populär

Jordängel

Tecken

Sophie Amandine

Deckare & thrillers

Mjukband

328 sidor

ISBN-13: 9789180079990

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 05.05.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
155,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Efter en lång period av sjukskrivning i utmattningssyndrom lägger högkänsliga Alison om kurs i livet och satsar på sin dröm... att arbeta som frilansjournalist. Av en slump hör hon en flicka berätta om sin lillebrors tragiska drunkningsolycka. Men det finns inget som slumpen. Flickan berättar om ett säreget kuddspel, i vilket mystiska och obehagliga symboler dykt upp som från ingenstans. Alison tar sig an detta som sitt första reportage och drar strax därpå till sig flera liknande fall. Motvilligt dras hon in i något som går långt tillbaka.
Jordängel är en spänningsroman med övernaturliga inslag, allvar och humor. Det handlar om att det finns mer än ögat kan se. Om tankens kraft, karma, reinkarnation, universums symbolspråk, spiritualitet, om hämnd och om moderskärlek. Det är även en berättelse om en sargad kvinna som efter ett långt destruktivt förhållande reser sig, vågar och följer sitt inre kall.
Handlingen utspelar sig mestadels i och ikring författarens hemtrakter Ystad.
Sophie Amandine

Sophie Amandine

Sophie är uppväxt i Skillinge på Österlen, men har under hela sitt vuxna liv varit bosatt i Ystad och trakterna där runt. Hennes böcker utspelar sig mestadels i och ikring Ystad. Hon är förutom att vara stolt mamma till fyra barn plus en katt, även diplomerad Andlig Coach, Angelic Reiki Master Teacher och vårdpersonal på ett äldreboende. 2016 gick hon en ett och ett halvt år lång kurs i Kreativt Skrivande, och under denna tid skrev hon sina två första manus. Jordängel och Frekvenshållarna. Det är spänningsromaner med övernaturliga, fantastiska inslag, men ändock någorlunda realistiska. Sophie älskar att blanda världar men att ändå låta det vara realistiskt. Det är allvar och det är humor, existentiella frågor blandas med vardagsproblem, högkänslighet, identitetssök, vilsna själar på jakt efter sitt livs syfte. En tredje bok är under bearbetning och även den handlar om känslan av att inte riktigt passa in på jorden, att ha ett speciellt uppdrag. Sophie intresserar sig för existentiella frågor, andlighet, psykologi, hur allt hör ihop, själen, naturen. Livets mening och funktion. Och den eviga kampen mellan polariteter. Mörker och ljus.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite