Jag ser ett mörker i tunneln.

Jag ser ett mörker i tunneln.

Bo Hansson

Mjukband

196 sidor

ISBN-13: 9789174638301

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 24.08.2015

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
90,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
En katastrof är sällan följden av en händelse, det är snarare en serie av händelse och felaktiga beslut som är den utlösande faktorn till att det sker.
I boken "Jag ser ett mörker i tunneln" beskrivs en sådan serie av händelse. Handlingen börjar i Meknes, en stad i Marockos inland. Sedan utspelar sig dramat i fyra länder och den slutliga katastrofen sker i Stockholm.
Bo Hansson

Bo Hansson

Min bakgrund är att jag arbetat som maskiningenjör i olika kommuner och på privata företag. En anledning att jag börjat skriva är att min arbetslivserfarenhet saknas hos de flesta av dagens politiker, och ingen verkar lyssna på den grupp som genererar pengarna som makteliten slösar bort.
Jag har tidigare gett ut böckerna "Jag ser ett mörker i tunneln" och "Återvändarna- hem till Sverige". De har fått ett bra mottagande av läsarna så jag har gått vidare med boken "ÖDESVALET 2018". Alla tre böckerna handlar om den oroliga tiden som vi lever i med terrorhot och ökad kriminalitet. Det talas ofta om politikerförakt, men jag skulle vilja vända på det och säga att det finns ett väljarförakt hos de etablerade politikerna.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.