Golfliv

Golfliv

Ny

Intryck och omdömen

Mats Lindh

Spiralbunden bok

96 sidor

ISBN-13: 9789198534146

Förlag: Capentum Förlag

Utgivningsdatum: 05.12.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
140,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Golfliv är en typ av loggbok där du både enkelt och överskådligt kan samla viktig information och erfarenheter från dina besök på olika golfbanor. Antalet spelade banor kan efter ett tag bli ganska betydande och inte sällan svårt att hålla isär. Här kan du i färdiga mallar lägga in egna noteringar om bl a datum, banor, resultat, boende och vem jag spelade med eller träffade på banan. Men också med möjlighet att betygsätta sådant som miljön, faciliteterna och servicen på den aktuella golfklubben.

Passar alla golfare som vill kunna dokumentera sina positiva eller negativa erfarenheter från olika golfbanor. Samtidigt är loggboken utformad i ett miljövänligt och smidigt format med spiralbindning för att lätt kunna hållas öppen när man skriver eller läser innehållet.

Med plats för anteckningar om olika golfbanor och spelade rundor blir denna bok snart ett värdefullt dokument att komma tillbaka till och minnas tidigare spel. Men också till hjälp i planeringen inför kommande golfturer. Här finns underlag för drygt 40 tillfällen med ett helt uppslag för varje golfklubb. Ett utmärkt kom-ihåg för alla som söker sig ut på olika golfäventyr.
Mats Lindh

Mats Lindh

Mats Lindh är redaktör för boken Golfliv.
Capentum är ett svenskt oberoende förlag med fokus på facklitteratur som handböcker, biografier, reseguider samt kultur och natur ur såväl ett populärvetenskapligt som ett akademiskt perspektiv. Vår ambition är att skapa informativa böcker som berikar både det estetiska och det nyfikna sinnet. Med andra ord, böcker som kan ge oss ny kunskap medan boken ska kännas både tilltalande och inspirerande för läsaren.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.