Mat & dryck

Utsökt italiensk mat som får dig att minnas din senaste semester, kryddiga smaker och aromer från Indien eller hälsosam färsk mat från Asien  det finns lika många rätter som kokböcker. I vårt sortiment hittar du traditionella recept, inspirerande skapelser och många olika näringskoncept för både vardag och fest.

Sida
 1. Populär
  Spice Up Your Life Över 60 läckra recept med chili
  Johanna Spetz
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 18.08.2017
 2. Veckans middagar på 1 timma En kokbok för livspusslare
  Beata Ivarsson
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 09.02.2017
  189,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

 3. Populär
  Herbal Tea Herbal Teas That Will Make You Healthier
  Sofia Freiherr
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 24.01.2017
  35,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 4. Rasvainen ruokavalio Miksi karpata
  Juhani Reinikainen
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 15.08.2016
 5. Benjamins mat och recept Pia Lebsund
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 04.09.2015
  219,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 6. Benjamins food and recipes Pia Lebsund
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 04.09.2015
  219,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 7. Food sensory stimulation
  Pia Lebsund
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 19.08.2015
  129,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

Sida

Recept för varje tillfälle – beställ direkt online

Amatörkockar och proffs har alla en sak gemensamt: de måste leta efter inspiration. För att hitta nya idéer och recept är det bästa att titta i en kokbok. Redan under antiken skrev mästerkockarna ner deras bästa recept, så att även andra kunde njuta av rättens underbara smaken. Idag är utbudet på olika bak- och matlagningsböcker omåttligt stort. Vegetariskt och veganskt kök växer i popularitet och recept på uppfriskande smoothies fyller upp sidorna. I vår bokshop hittar du kokböcker och intressanta recept för varje tillfälle oavsett om det gäller barnkalas, grillparty, fina middagar eller vardagsrätter.

Kokböcker för nybörjare, proffs eller amatörkockar

En bra kokbok är ett utmärkt sätt att lära sig att laga mat och dess olika tillagningsmetoder. Som nybörjare märker man ganska fort att det finns mycket att lära angående till exempel rökning, grillning och jäsning. Många kokböcker ger bra förklaringar och så lär sig alla undan för undan att laga mat. Du lär dig vilka ingredienser som kan kombineras bra med varandra i olika recept och vilka förberedelsemetoder som man kan använda sig av. Om du prövar dig fram så skapar du själv nya kunskaper som är grunden för god mat och egna skapelser. Även de som kan laga mat, finner bra inspiration och nya idéer i andras kokböcker. Det är också alltid intressant med kokböcker från andra länder. Du kan alltid lära dig och experimentera med gourmeter från Frankrike, Japan, Mexiko och resten av världen.

Mat är viktigt för en god hälsa

Det är viktigt att äta nyttigt för att man ska ha en bra hälsa, hålla vikten och orka med vardagen. Din kropp behöver en blandning av olika näringsämnen varje dag för att fungera och må bra! Att äta nyttigt är en fråga om balans. Det är vad du äter, hur mycket samt hur ofta du äter som påverkar din hälsa på kort och lång sikt. Energi och näring får du från kolhydrater, fett och protein, vitaminer och mineraler. Upptäck olika livsstilar, teorier, dieter och intressanta smaker i vårt sortiment.