Fadder

Fadder

Spår av vägledning i köttrymden

P-C Wike

Mjukband

312 sidor

ISBN-13: 9789180070829

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 28.12.2020

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
95,99 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
På Ruts och Twists gård lever de både naturnära och komplicerat. Saker lämnas och hämtas, idéer föds och göds. Rut loskar ner fönster och ställer kryddor i bokstavsordning medan Twist löser låsta mysterier. Tobbe suktar efter att få sadla om och Pernilla håller näsan strax över vattenytan. Någon sover sig stark medan drömmarna roterar och lungorna läker. Någon annan längtar efter en ordning som aldrig tycks finnas. Kort sagt, i Laduvik fungerar livet som för de flesta andra.
Här samlas nya insikter och ny kraft.

Allihop har mer eller mindre börjat förstå det viktigaste av allt; förmågan att bara vara. Att lära sig leva i stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland händelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I nionde boken är det vägledning som gäller. Helt vanligt fadderskap skulle man kunna säga. En bok för dig som undrar om ensam är stark och vad en tomte gör i ventilationstrumman. Som undrar om det bara är katter som har nio liv och hur grönlandsbaciller hamnar i naveln. Varför det som är avslutat bara kan fortsätta även om det som är trasigt, är trasigt.
P-C Wike

P-C Wike

P-C Wike är en pseudonym, lika sann och påhittad som innehållet och upplevelserna i boken. Författaren har sedan flera år tillbaka roat sig med att samla ihop och skriva ner diverse händelser i vardagen. Hon skriver om människor mitt i livet och hur deras tillvaro fungerar. Om planer, och fantasier, bekymmer och glädjeämnen. Det kan vara sådant som hänt eller sagts, något hon sett eller läst och sådant hon uppmärksammat i sin omgivning. Det kan också vara fantasier som bara finns i författarens huvud. Där pågår det gärna små pjäser, fullt utrustade med kulisser, dialoger och rekvisita. Allt detta och lite till har hängts upp på de olika karaktärerna och format innehållet i boken. Händelserna kan ha utspelat sig för länge sedan eller alldeles nyss, men det kan också vara sådant som aldrig någonsin har hänt. Varje dag är en källa till inspiration och innehållet i boken är egentligen en enda stor hyllning till vardagen.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite