BoD Buchshop – Sachbücher und Wissen

Hitta din källa till intressanta fackböcker!

Facklitteratur

Böcker är den bästa källan för kunskap och klokhet. Här finner du lysande information, tips och råd gällande andlighet, vägledning, ekonomi, karriär, politik, historia och mycket mer. Ett brett utbud av spännande litteratur ger utmärkta möjligheter att fördjupa dig i ämnen som passar just dig.

Sida
 1. Success
  Success Not as you think
  Yona Ole Lobulu
  Mjukband Förlag: Mindboozt Publications Utgivningsdatum: 21.04.2023
 2. Motgång
  Motgång Inte som du tror
  Yona Ole Lobulu
  Mjukband Förlag: Mindboozt Publications Utgivningsdatum: 19.04.2023
 3. Lugn i stormen
  Lugn i stormen EFT: Första hjälpen för den sjuka jobbstressen
  Sara Bern
  Mjukband Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 13.04.2023
 4. Majestic Leadership
  Majestic Leadership 8 keys to be an authentic leader
  Marie Herkestam
  Mjukband Förlag: Mindboozt Publications Utgivningsdatum: 27.03.2023
 5. Plejadgudinnorna
  Plejadgudinnorna Den nya tidens feminina kraft
  Helena Öhrström
  Mjukband Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 07.03.2023
 6. Visa Guldet
  Visa Guldet När vi förstår vikten av vår attityd och vårt beteende (...)
  Niclas Timmerby
  Mjukband Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 03.03.2023
Sida

Böcker som ger bra råd behövs alltid

Experter delar med sig av sin kunskap. För föräldrar finns det värdefulla pedagogiska tips för barn och ungdomar med intressanta och givande tillvägagångssätt. I BoD Bokshop finner du fackböcker om hur du kan uppnå en harmonisk samlevnad och få andlig vägledning, för att göra ditt vardagsliv enklare. Funderar du på hur du kan förbättra din relation till dina medarbetare och lära dig mer om ledarskap? Vi har en mängd intressanta böcker som kan guida dig gemom olik faser i livet.

Läs dig fram till ett framgångsrikt liv

Finans, ekonomi och karriär är ämnen som för många kan verka komplexa och förvirrande. Vill du förbättra din karriär eller vill du bara hantera dina pengar bättre? Här är experternas råd ofta guld värt. Våra författare har värdefulla experttips för att hjälpa dig spara på rätt sätt, göra meningsfulla investeringar eller få bra resultat på nästa kampanj. Med rätt rådgivare kommer du att lära dig bra affärsstrategier och inlärningsteknik, liksom metoder för att vara mer produktiv. I vår shop hittar du underhållande, motiverande och inspirerande läsning inom ledarskap, karriär och ekonomi. Genom våra böcker har du möjligheter att nå framgång.

Vidga dina vyer

Vi lär oss nya saker och utvecklas under hela våra liv, och det finns inget mer tillfredsställande än att satsa på nya ämnen eller fördjupa oss i redan befintlig kunskap. Oavsett vilka ämnen du är intresserad av hittar du alltid ett brett utbud av spännande och intressanta böcker i vår shop. Historia och biografi eller samhälle och politik kanske är just dina ämnen. I så fall har du hittat rätt i vår bokshop.

Search engine powered by ElasticSuite