Vägens folk

Vägens folk

Om Apostlagärningarnas kristendom och vår tid

Ingvar Holmberg

ePUB

1,2 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789178514984

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 16.07.2019

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
I "Vägens folk" har Ingvar Holmberg använt en metodik som är mycket effektiv för att beskriva viktiga delar av den kristna trosläran. Berättelserna i Apostlagärningarna ger oss en bas för "den sunda läran". Apostlarna framställs som vanliga människor med fel och brister men också med den styrka som beroendet av Den Helige Ande innebär. Här är också författarens eget vittnesbörd betydelsefullt.
De historiska och geografiska uppgifterna är värdefulla för att "känna in" miljön och förhållandena under vilka de första kristna verkade.
Författarens personliga tolkningar är i flera fall djärva och frispråkiga. Boken är mycket inspirerande att läsa men också rejält utmanande. Den passar bra i församlingsledarnas bibliotek, men också i en bibelstudiegrupp.

Per-Olof Jacobsson, Linköping - Missionär, Lärare.
Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg är född 1947 i Norrköping, som också är hans bostadsort efter många år i olika delar av vårt land. Han har varit verksam huvudsakligen som pastor i Pingströrelsen och övriga frikyrkan både i Sverige, Indien och många ryskspråkiga delar av vår värld, framför allt Kazakstan.
Holmberg är också sångare, musiker och sångförfattare och har skrivit flera böcker - både dikter och prosa.
De senaste böckerna är diktboken "Utsikt från mitt fönster" (Books on Demand 2017) och boken "Ordslöjd" med dikter och prosastycken (Books on Demand, 2019).

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.