Den ofrivilliga jägaren
Populär

Den ofrivilliga jägaren

Jenny Momquist

Deckare & thrillers

Mjukband

204 sidor

ISBN-13: 9789180270014

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 24.02.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
100%
99,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
En pensionär förväntas gå på bingo, baka kakor och delta i kyrkobasaren.Men det är sannerligen inte vad Greta Jansson planerar att göra.
Under den sista dagen som administratör på polishuset i Karlstad laddar hon över all information om ett gammalt fall på ett USB-minne och stoppar ner det i handväskan. Nu ska faller lösas, det är hon fast besluten om, även om det innebär en hel del lögner och olagliga handlingar. Det är ju med goda avsikter, intalar hon sig.
Gretas tre vuxna barn, en pensionerad poliskommissarie och en före detta kollega blir alla både hinder och tillgångar för henne när hon nu måste leva sitt dubbelliv utan att bli avslöjad.
Jenny Momquist

Jenny Momquist

Jenny Momquist bor i ett vackert bruk i Norduppland med sin familj och sina två katter. Hon är dramapedagog och skådespelare med stor och bred arbetslivserfarenhet, just nu jobbar hon som verksamhetsutvecklare på ABF. Tidigare är hon publicerad i ett antal antologier, men detta är hennes romandebut. Inspiration till sitt skrivande får hon från livet, de människor hon möter och de platser hon besöker.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite