Dagar... få leva
Populär

Dagar... få leva

en roman om ett brott

Lars Holmberg

Deckare & thrillers

Mjukband

314 sidor

ISBN-13: 9789180077798

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 10.01.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
107,99 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Kriminalkommissarie Svanstrand sliter sitt hår, rättsläkaren Emma Winston gör nästan samma sak. Det lik man hittat i badrummet hade inga sticksår, hon var inte strypt och de hade inte använts skjutvapen. Inga normala sjukdomsbilder kunde man se på rättsläkarstationen i Solna heller. Därför blev hon ett nytt kryss i statistiken. Oförklarligt dödsfall, där ändå allt talade för att hon fått hjälp till den sista vilan. Men hur, varför och av vem?
Man finner en del kopplingar till Köpenhamn och den ljusskygga handeln av kvinnor på olika klubbar som hennes man och en kollega hade under högkonjunkturen och skar guld med pennkniv. Hur skall arvet fördelas efter deras företag om någon skulle avlida av kompanjonerna? Många trådändar för Svanstrand och hans utredare att dra i.
Lars Holmberg

Lars Holmberg

Romanens författare är uppvuxen i de södra delarna av Stockholm. Han har tidigare i unga år frilansat som skribent i såväl riks- som lokalpressen inom området motorsport och var korrespondent för den anrika tidningen, Idrottsbladet Motor.
Han har även några kåserisamlingar på sitt samvete. Nu tar han ett steg till efter sina första romaner, Hilly Ulrika, en filares dotter, Kråkan en romanbiografi, samt det senaste skönlitterära alstren, kriminalromanerna Spår1 och Operation Mona sett dagens ljus, med Dagar få leva.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite