Bergets dotter
Ny

Bergets dotter

Anneli Lindström, Malin Lindström

Band 1 av 1 i denna serie

Science fiction & fantasy

Mjukband

400 sidor

ISBN-13: 9789180279086

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 14.11.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
200,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Smeera, en ung kvinna av östanfolket, växer upp som arvtagerska till makten. När hennes by hotas av anfall, beordras Smeera att ge sig av för att skydda sin blodslinje. I stället för att göra det hon är bäst på - att strida, måste hon fly mot sin egen vilja. Ensam och under täckmantel ger hon sig av in i skogsfolkets rike.

Ynglingen Iras och hans folk har drabbats av en skoningslös torka. De svältande människornas enda chans till överlevnad är att inta östanfolkets by. Under sammandrabbningen dödar Iras en av Smeeras nära och tvingas ta sin tillflykt ut i den mörka skogen. Åtskild från varenda själ han känner rör han steg för steg närmare Smeera.

Bergets dotter är den första delen i fantasyserien om Smeera.
Anneli Lindström

Anneli Lindström

Anneli Lindström är född 1978 och har arbetat som lärare i drygt 20 år. Hon brinner för att få barn och unga att läsa och för ett antal år sedan väcktes idén om att skriva en egen bok. Tillsammans med sin dotter har hon nu skrivit sin debutbok, som är första delen i en fantasyserie för unga vuxna.

Malin Lindström

Malin Lindström

Malin Lindström föddes 2005 och har alltid varit en stor bokmal. Från frukostbordet till läggdags håller hon en bok i handen. Som 14-åring började hon skriva på sin första bok tillsammans med sin mamma. Debutboken Bergets dotter är första delen i en fantasyserie för unga vuxna.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite