Vill du verkligen bli förälder, eller vill du bara ha barn?
Ny

Vill du verkligen bli förälder, eller vill du bara ha barn?

Emma Karlsson

Vägledning och juridik

ePUB

408,8 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180278034

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 10.10.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
249,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Många av oss skaffar barn, men hur många av oss är egentligen beredda att bli föräldrar och anta den livslånga utmaningen som föräldraskapet innebär? Och varför "skaffar vi barn" - egentligen?

En dag ledsnade jag på uttrycket "skaffa barn", eftersom många pratar om barn som saker och något man bara skaffar sig. Men ett barn gör ingen förälder, och jag tycker det är dags att vi en gång för alla börjar producera fler föräldrar, istället för fler barn.

I min bok har jag listat 16 olika anledningar till varför människor "skaffar barn", och jag plockar isär varje argument på molekylnivå. Jag berättar även om den egna inre resa jag gjort för att bli den förälder jag är idag, varför jag själv "skaffade barn", och vad jag anser att föräldraskapet innebär.

Alla ni som funderar på att "skaffa barn" är skyldiga att läsa denna bok, för barnens skull. Barn är i beroendeställning från dag ett, och inget barn har bett om att få bli till. Av dessa anledningar är det vår förbannade skyldighet att se till att alla barn får en trygg uppväxt full av kärlek, respekt och omtanke. Vi vuxna har ett val, men det har inte barnen.
Emma Karlsson

Emma Karlsson

Emma Karlsson är en åsiktsmaskin av rang. Hjärnan går i 150 knyck hela tiden, och ämnet barn, unga och föräldraskap är något som ligger henne varmt om hjärtat. Hon utbildar sig till socialpedagog och samtalscoach.

Hon är av åsikten att alla barn är allas barn, och att det är samhällets skyldighet att se till att alla barn får en trygg uppväxt. Men vi behöver fundera över föräldraskap i förebyggande syfte, och INNAN barnen ens blir till. Boken "Vill du verkligen bli förälder, eller vill du bara ha barn?" är hennes bidrag för att öka chansen att alla barn får gå en trygg, och kärleksfull framtid till mötes.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite