Entdecken Sie über 100.000 Titel im BoD Buchshop!

Vi finns fortsättningsvis här för dig. Upptäck nya böcker, beställ dem online, så skickar vi dem direkt hem till dig!

Tildas monster

Barn- och

ungdomsböcker

Lag kryddigt

Lätta och

läckra recept

Myndlingen

Romaner och

noveller

Upptäck och köp nya böcker och e-böcker online

  • Unika författare
  • Unika böcker

BoD Bokshop

Gå på upptäcktsfärd i BoD Bokshop och ta del av vårt helt unika utbud! Vi erbjuder en mängd olika egenutgivna titlar från författare och förlag som berikar varje bokhylla – både i fysisk och digital form. 

BoD – Books on Demand 

Sedan företaget grundades 2001 är BoD den perfekta partnern för författare och förlag som önskar att publicera sina böcker, både som e-bok och tryckt bok. Ingen minsta upplaga krävs och böcker trycks från ett exemplar. BoD:s kunder drar förmån av ett omfattande distributionsnätverk – som inkluderar både nätbokhandlar och stationära bokhandlar. De bestämmer själva över utformningen och innehållet i sin bok och får professionella råd av BoD.

Egenutgivning

Författare som ger ut sina böcker själva, väljer medvetet detta alternativ i stället för att kontakta ett traditionellt bokförlag. Med egenutgivning har alla, som skriver och önskar ge ut sina texter, möjligheten att publicera sin bok. Att vara egenutgivare innebär att det är författaren som själv tar kontrollen över sin utgivning, vilket är helt riskfritt. Detta är ett upplägg som tilltalar väldigt många författare eftersom de vill ha kontrollen i egna händer.

Print-on-demand

Teknologin som möjliggör egenutgivning kallas för print-on-demand. Till skillnad från traditionellt offsettryck, trycks och produceras böckerna först när beställningen tas emot. Processerna är så effektiva att läsaren knappt märker någon skillnad i jämförelse med de traditionellt producerade böcker. Denna princip tillåter författaren att publicera sina böcker utan någon ekonomisk risk och är även miljövänlig.