Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Periodvis fasta för en hälsosam livsstil
Olsson, Pontus
Inbunden bok
400 Sidor
ISBN 978-91-7785-422-7
SEK 190,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Periodvis fasta för en hälsosam livsstil

I den här boken kommer du att lära dig hela filosofin om periodvis fasta, hälsofördelarna av det och hur man använder det för maximala resultat av viktnedgång och fettförbränning. Du kommer lära dig en hel del om träning och vilken sorts träning som är bäst för viktnedgång och fettförbränning. Det här är inte allt du kommer att lära dig, på cirka 70 sidor i boken kommer du att lära dig vilka matval som är bäst för viktnedgång och fettförbränning. I slutet av boken kommer du att hitta ett träningsprogram som du kan följa för att få de bästa resultaten av viktnedgång och fettförbränning. Den här boken har förändrat mig som person och jag garanterar att den kommer att förändra dig också. Den här förändrar allting!

Har du försökt att förlora kroppsvikt och kroppsfett under en lång period men du har inte sett några bra resultat än? Konsumerar du måltider var 2-3 timme under dagen och tränar du på gymmet i flera timmar för att gå ned i vikt? Känner du att du inte har tid för att äta hälsosamt och träna? Är du en person med ett BMI över 20 och uppåt och känner att du behöver förlora kroppsvikt och kroppsfett? Är ditt mål att gå ned 1 kg eller kanske 60 kg eller mer? Då är den här boken och träningsprogrammet perfekt för dig, för vad du behöver, är en förändring!

Pontus Olsson

Mitt namn är Pontus Olsson och jag är 23 år gammal och kommer från Sverige. Jag har alltid varit intresserad av sport, hälsosamt ätande och att hjälpa människor. Allt tog sin början när jag var sex år då jag började spela fotboll i fem år. Sedan började jag utöva en annan sport, som var friidrott, där mitt intresse för löpning började växa. Jag började tävla i distansen 800m där mitt nuvarande personliga rekord är 2 minuter och 10 sekunder. Jag slutade med friidrotten efter fem år och började träna på egen hand med löpning och styrketräning. Mina mål med löpningen just nu är att springa ett halvmaraton under 1 timme och 20 minuter och ett maraton under 3 timmar och 5 minuter.

Om du vill utmana mig i löpning senare i livet får du gärna försöka att slå mina nuvarande personliga rekord. 800m på 2 minuter och 10 sekunder. 5km på 18 minuter och 15 sekunder. 10km på 38 minuter och 51 sekunder. 21,1km på 1 timme 23 minuter och 57 sekunder. 30km på 2 timmar och 7 minuter. 42,2km på 3 timmar 15 minuter och 3 sekunder.

När jag var 14 år gammal skrev jag en väldigt kort bok om hälsosam mat för viktminskning. Jag gav inte ut den. Jag var bara väldigt intresserad i hälsosam mat. När jag blev 15 år gammal började jag studera samhällsvetenskap med inriktning idrott på Stagneliusskolan i Kalmar. Under denna period av studerande växte mina intressen för träning, hälsa och nutrition väldigt mycket. När jag bestämde mig för att studera på högskolan visste jag exakt vad jag ville göra. Jag ville studera hälsa, träning, nutrition och hur kroppen fungerar, så jag ansökte till en utbildning som heter hälsovetenskap med inriktning biomedicin på 180 högskolepoäng. Under denna utbildning skrev jag ett examensarbete med titeln "Påverkas människan på olika sätt av uthållighetsträning på fastande respektive icke-fastande mage vad gäller fysiologiska markörer i kroppen?" Jag fick Väl Godkänt på detta examensarbete.

Nu för tiden läser jag många studier om hälsa, träning och nutrition.

myBoD-INLOGGNING.