Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Sköldkörtelsjuk och frisk
Öström, Nadja
Mjukband
240 Sidor
ISBN 978-91-7785-197-4
SEK 229,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Sköldkörtelsjuk och frisk

Nadja Öström var själva sinnebilden av den käcka, driftiga frisörskan med egen salong. Med en kaffekopp i den ena handen och en cigarett i den andra kändes ingenting omöjligt och de långa arbetsdagarna på salongen hindrade henne aldrig från en natt på dansgolvet när tillfälle gavs.

Nadjas energi och livsglädje tycktes outtömlig när hon plötsligt, från ingenstans, drabbades av en panikångestattack i bilen på väg hem från salongen en sen decemberkväll 2001. Ingenting skulle bli sig likt efter detta och det skulle ta många år av kamp, symtom och frustration innan hon till slut fick sina sköldkörteldiagnoser Hashimotos sjukdom och Hypotyreos. Men resan var inte slut här, nu började kampen mot den många gånger ovilliga vården. En kamp som pågår än idag men där Nadja själv till slut lyckats få rätt medicinering och idag lever som sköldkörtelsjuk – och frisk.

I Sköldkörtelsjuk & Frisk – Ett inre kaos får man som läsare följa med på Nadjas resa från den ödesdigra bilresan och framåt. Man får även tillbakablickar och inte minst fakta och tips om den viktiga sköldkörtelhälsan, om kosten men även om livet. Nadja Öström har under resans gång hunnit vara ordförande i Sköldkörtelföreningen, utbilda sig till kostrådgivare och etablera sig som flitigt anlitad föreläsare och debattör inom sköldkörtelhälsa. Den här boken är hennes debut som författare.

Nadja Öström

Nadja Öström är född och uppvuxen i södra Stockholm med födelseår 1971.

Detta är hennes debut som författare och hon har lång egen erfarenhet av det hon skriver om, men även varit ordförande i Sköldkörtelförbundet 2014-2017.

Förutom lång erfarenhet i frisöryrket arbetar hon även med kost och sköldkörtelrådgivning i sin dagliga verksamhet, men föreläser även i ämnet
”Sköldkörtelsjuk & Frisk”.

myBoD-INLOGGNING.