Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Exformativt ledarskap
Hedin, Mårten
Inbunden bok
156 Sidor
ISBN 978-91-7785-345-9
SEK 295,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Exformativt ledarskap

Denna bok om ett exformativt ledarskap ger dig inga enkla "quick-fix" lösningar. Bokens ansats är att gå på djupet, klargöra sammanhang, inspirera, ge matnyttiga tips samt ge möjlighet för dig att reflektera kring vem du vill vara som ledare och hur du behöver agera för att lyckas framöver. Boken vänder sig till dig som är nyfiken på vad som krävs för att vara en ännu mer modern effektiv välmående ledare i dagens komplexa samhälle.

"I en värld fylld av alternativa fakta anser jag det extra viktigt att betrakta världen ur ett mer humanistiskt, holistiskt och hållbart perspektiv. Genom att extrahera det bästa materialet från ett stort antal trovärdiga källor och presentera detta på ett kompakt smakfullt sätt har jag velat skapa en "kokbok med framgångsrecept" som du kan använda dig av i din fortsatta personliga utveckling."

Boken bygger vidare på ett noga utvalt axplock av inlägg från författarens blogg "Hedin Exformation".

Mårten Hedin

Mårten Hedin är en humanistisk civilingenjör som haft flera mellanchefsroller inom Telia och Tieto. Idag driver han eget konsultföretag med tjänster som ledarskap inom IT, interim management, verksamhetsutveckling och coaching/personlig utveckling med fokus på emotionella förmågor (EQ).

myBoD-INLOGGNING.