Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Utmattad
Holfve, Lena
Mjukband
100 Sidor
ISBN 978-91-7699-971-4
SEK 165,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Utmattad

Dåligt minne, svårt att förstå information, konstant hjärndimma och en förlamande trötthet är bara några av alla de symptom som kännetecknar utmattning. Allt fler människor drabbas, trots det finns fortfarande ingen hjälp att få i den svenska sjukvården, men hjälpen finns utomlands.

Lena Holfve drabbades av akut utmattning och var nära att mista livet. Med hjälp av indiska läkare och ayurvedisk medicin tillfrisknade Lena igen och startade UMS, Utmattningsskolan.se, som är ett handlingsprogram för hur man med de asiatiska metoderna kan läka kroppen från utmattning.

Utmattad, Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma! är den första boken i en serie som kommer att omfatta hela UMS handlingsprogram.

Lena Holfve

Lena Holfve drabbades av akut utmattning och med hjälp av indiska läkare och ayurvedisk medicin tillfrisknade Lena igen och startade UMS, Utmattningsskolan.se, som är ett handlingsprogram för hur man med de asiatiska metoderna kan läka kroppen från utmattning.

Mögelförgiftad är den första boken i Utmattningsskolans serie om förgiftningsrötter dvs. grundorsaker till utmattning. Studier i USA har visat att 93% av insjuknade patienter i ME hade mögeltoxiner i sig.

Första boken om själva tillståndet heter Utmattad, Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma!

Sömnlös, Utmattningsskolan del 2: Fri från sömnstörning! är den andra boken i en serie som kommer att omfatta hela UMS handlingsprogram.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.