Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Sömnlös
Holfve, Lena
Mjukband
100 Sidor
ISBN 978-91-7699-977-6
SEK 229,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Sömnlös

Att inte kunna sova kan låta som en bagatell men om det är ett återkommande problem kan det inte bara vara en plåga utan också ha negativ effekt på livet och hälsan.

I Sömnlös får läsaren svar på både varför man sover dåligt och hur man kan råda bot på sömnproblemen genom att samarbeta med kroppen istället för att motarbeta den.

Metoderna är nya i Sverige men prövade av tusentals svenskar under 1,5 år innan boken skrevs. Några av dem som äntligen löst problemet och som nu sover citeras i boken.

Utmattningsskolan del 2: Fri från sömnstörning är den andra boken i en serie som kommer att omfatta hela Utmattningsskolans handlingsprogram. Boken är ändå helt fristående.

Lena Holfve

Lena Holfve drabbades av akut utmattning och med hjälp av indiska läkare och ayurvedisk medicin tillfrisknade Lena igen och startade UMS, Utmattningsskolan.se, som är ett handlingsprogram för hur man med de asiatiska metoderna kan läka kroppen från utmattning.

Mögelförgiftad är den första boken i Utmattningsskolans serie om förgiftningsrötter dvs. grundorsaker till utmattning. Studier i USA har visat att 93% av insjuknade patienter i ME hade mögeltoxiner i sig.

Första boken om själva tillståndet heter Utmattad, Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma!

Sömnlös, Utmattningsskolan del 2: Fri från sömnstörning! är den andra boken i en serie som kommer att omfatta hela UMS handlingsprogram.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.