Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Mögelförgiftad
Holfve, Lena
Mjukband
168 Sidor
ISBN 978-91-7699-983-7
SEK 245,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Mögelförgiftad

ag har inte längre några dubbelslag eller oregelbundna hjärtslag. Inte heller någon ångest, panikångest, som plågat mig i alla år. Jag har varit fumlig, tappade saker, slog i och slog sönder. Jag hade yrsel, det var obehagligt att gå i trappor, kändes som jag skulle tappa balansen. Någon gång föll jag också handlöst, tack o lov inte utför någon trapp. Numera kan jag gå i trappor utan att det känns som om jag nästan ska dö, jag har ingen yrsel längre och det är sällan jag är fumlig, endast när jag är riktigt trött. Och jag är mer som normalt trött nu, när man normalt har anledning att vara trött, nästan som en frisk som är trött. - Petrea

Jag blev sjuk vid 12 års ålder och har varit svårt sjuk sedan dess. Då gick jag i grundskolan och skulle börja högstadiet. Jag blev mer och mer trött och fick problem med minnet. Vi sökte hjälp och doktorn gav järntillskott men jag blev bara sämre och sämre. Utmattad, utbränd och väldigt dåligt minne. Vi sökte hjälp, skickades till BUP fick diagnos depression och fick medicinering. Tung medicinering, antidepressiva, sömnmedicin, ångestmedicin, men blev bara värre. Kunde inte vakna, kunde inte gå i skolan. De sade att jag var skoltrött. Jag fick väldigt mycket infektioner. Allt från psoriasis över hela kroppen och halsfluss varje månad till herpes. - Mia

Att bli förgiftad av mögel kan vara som att befinna sig några få steg från att möta döden samtidigt som ingen vet vad det är för fel. Men mögelsjukdomen har börjat långt tidigare, ofta med spridda och diffusa symtom som hade kunnat läkas ut om sjukvården vetat vad de skulle titta efter.

Lena Holfve

Lena Holfve drabbades av akut utmattning och med hjälp av indiska läkare och ayurvedisk medicin tillfrisknade Lena igen och startade UMS, Utmattningsskolan.se, som är ett handlingsprogram för hur man med de asiatiska metoderna kan läka kroppen från utmattning.

Mögelförgiftad är den första boken i Utmattningsskolans serie om förgiftningsrötter dvs. grundorsaker till utmattning. Studier i USA har visat att 93% av insjuknade patienter i ME hade mögeltoxiner i sig.

Första boken om själva tillståndet heter Utmattad, Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma!

Sömnlös, Utmattningsskolan del 2: Fri från sömnstörning! är den andra boken i en serie som kommer att omfatta hela UMS handlingsprogram.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.