Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Skoljuridik ur ett föräldraperspektiv
Hegedüs, Laszlo
Inbunden bok
180 Sidor
ISBN 978-91-7785-811-9
SEK 229,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Skoljuridik ur ett föräldraperspektiv

Har du ett barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning? Har du någon gång känt dig ensam i din kamp för att få till en fungerande skolgång för ditt barn? Skoljuridik ur ett föräldraperspektiv tar upp de viktigaste delarna i skollagen och tolkar vad lagen faktiskt innebär för barn med särskilda behov. Boken är för dig som vill veta hur man praktiskt kan gå tillväga för att tillvarata barns rättigheter i skolan. I boken får du ta del av författarens egna erfarenheter om sitt barns skolgång och den mödosamma kamp som fördes mot skola och kommun för att försöka få till rätt stöd i skolarbetet. Boken vänder sig både till vårdnadshavare och stödpersoner men kan även läsas av personer som själva har funktionsnedsättning.

Laszlo Hegedüs

Jag heter Laszlo Hegedüs och är 50 år gammal. Det här är min första bok som jag
skriver i ämnet skoljuridik. Till vardags arbetar jag i försvarsindustrin som programkontorschef. Jag har lång erfarenhet av att leda målstyrda
grupper, jag har gjort det i över tjugo år, och jag vet vad som krävs för att bli en framgångsrik ledare. Jag och min fru har varit tillsammans i trettiofem år, och märkligt nog så gick vi båda på Exempelskolan som barn. Vi har två barn som är fjorton och tolv år gamla.

Idag håller jag föreläsningar i ämnet skoljuridik ur ett föräldraperspektiv. Har du frågor om min berättelse eller känner att du behöver stöd så är du välkommen att höra av dig till mig via mail: skoljuridik@gmail.com. Jag  fnns även på Facebook under namnet Skoljuridik ur ett föräldraperspektiv. Jag lovar att återkomma till dig.

myBoD-INLOGGNING.