BoD i Nynäshamns Posten

Nynäshamns Posten

År 2014 organiserades Indie Book Awards för första gången i Sverige. Tillsammans med CityXPress, Egenutgivarna, Nomen förlag, Solentro och Vulkan letade BoD efter Sveriges bästa egenutgivare. I Nynäshamns Posten uppmärksammades vinnaren av Indie Books Awards.

Läs artikeln här

BoD i Sundsvalls Tidning

Sundsvalls Tidning

År 2013 genomförde BoD den första internationella undersökningen inom egenutgivning. Över 1 700 egenutgivare från Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Österrike och Schweiz deltog i undersökningen. I Sundsvalls Tidning återges några av de viktigaste resultaten.

Läs artikeln här

BoD i Motala & Vadstena Tidning

Motala & Vadstena Tidning

Det blir allt vanligare att författare väljer att ge ut sina böcker på egen hand. I en intervju berättar Maria Bengs på BoD om hur det går till när en författare ger ut sin bok själv och om möjligheterna med egenutgivning.

Läs artikeln här

BoD i PC för alla

PC för alla

Juli månad 2012 bjöd på en positiv överraskning – Sveriges största datortidning ”PC för Alla” utsåg BoD till en av månadens 20 bästa webbsajter! För att våra författare lätt ska hitta det de söker arbetar vi fortlöpande med att göra vår webbsida så lättanvänd och informationsrik som möjligt.

Läs artikeln här

myBoD-INLOGGNING.