Företaget

Sedan mera än 20 år tillbaka publicerar författare och förlag tryckta böcker och e-böcker med BoD. BoD:s kunder drar förmån av ett omfattande distributionsnätverk − med både nätbokhandlar och stationära bokhandlar. De bestämmer själva över utformningen och innehållet i sin bok och får professionella råd av BoD.

över 40 000 författare

Vi är stolta över en så bred författarkrets eftersom vi gemensamt skapar en palett av över 80 000 mångsidiga och intressanta böcker som berikar sortimentet på marknaden.

28 miljoner tryckta böcker

Efter att BoD grundades år 2001 trycker vi böcker som redan har beställts. Nätbokhandlar såsom Amazon, Adlibris och Dito eller stationära bokhandlar såsom Bokia eller Akademibokhandeln beställer BoD-böcker antingen över Förlagssystem eller direkt hos oss.

över 2 500 förlag

Stort, medelstort eller litet − detta spelar ingen roll för oss. Vi erbjuder förlag individuella lösningar. Därför har vi lyckats vinna fler och fler förlag, såsom Natur & Kultur, Leopard eller tyska Springer och Suhrkamp.

Över 60 000 e-böcker

Hela 90 % av alla BoD-författare väljer idag att publicera sina böcker även som e-bok och bidrar på så vis till vårt e-bokssortiment. Även förlag använder sig av denna möjlighet allt eftersom e-boken idag är en stor del av utvecklingen på bokmarknaden.

BoD med hänsyn till miljön

Med hänsyn till miljön

Ett ansvarsfullt förhållningssätt till våra naturliga resurser är en del av BoD:s affärsmodell och en viktig beståndsdel av företagsfilosofin och vår energipolicy. Alla böcker som produceras med BoD är dessutom FSC®-certifierade.

myBoD-INLOGGNING.