Kristina svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och reseskribent som skrivit en rad handböcker för författare. Både egna och tillsammans med sina vapendragare i Tre hattar-serien, Kim M Kimselius och Lennart Guldbrandsson. Hon är även en av grundarna till föreningen Egenutgivarna. Kristina tycker att egenutgivare ska glädjas åt att det idag är öppet för alla att nå ut med sina ord. Hon kommer att ge dig verktyg för att välja rätt väg i marknadsföringsdjungeln och hur du som egenutgivare prioriterar bland alla möjligheter för att marknadsföra din bok?

Vill du veta mer?

Jenni Hurmerinta

JOrun Modén 

Författare och grundare av Författarkurs.se, berättar om hur du kan planera din bok så att läsaren kan följa den röda tråden. Du kan räkna med att få ta del av tips som avmystifierar skrivandet och ger aha-upplevelser! Hon lär ut verktyg till skrivandet som snabbt ger insikt och resultat, och massor av inspiration. Jorun Modéns skrivarkurser får ständigt högsta betyg och ett stort antal tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare. 

Vill du veta mer?

Hanna Matilainen

CARIN BALFE-ARBMAN

PR- och kommunikationsspecialist som har arbetat med PR under många år, inom flera olika områden och branscher. Idag arbetar hon främst med strategisk kommunikation och medierelationer för bland annat kulturinstitutioner och innovationsföretag, och hon utbildar även inom PR och kommunikation. Hon kommer att informera om hur man genom PR kan nå ut i media och press för att öka uppmärksamheten bland läsarna som egenutgivare.

Vill du veta mer?

Oili Sivula

EMMA ÅHLén

Frilansredaktör, diplomerad lektör och driver Bokstavligt Talat. Hon frilansar som manusutvecklare, skribent och kommunikatör sedan 2013. Sedan december 2016 är hon diplomerad lektör. Hon kommer att förklara skillnaderna mellan de olika rollerna (lektör, redaktör och korrekturläsare) som man som författare kan komma att stöta på under en utgivningsprocess.

Vill du veta mer?

myBoD-INLOGGNING.