Ge ut E-Bok

Med BoD publicerar du dina texter snabbt i alla viktiga e-bokhandlar. Oavsett om du publicerar boken endast elektroniskt eller tillsammans med den tryckta boken drar du fördel av den höga e-bokvinsten, som är 70 % av nettointäkten vid försäljning i bokhandeln och 80 % av nettointäkten vid försäljning i BoD Bokshop!

Det finns i princip två sätt att publicera e-böcker. Med BoD E-bok publicerar du bara din e-bok i nätbokhandeln. Med BoD Classic eller Comfort kan du välja att ge ut en e-bok ihop med din tryckta utgåva. 

BoD E-Bok

Med BoD E-bok publicerar du lätt, snabbt och målinriktat dina texter som e-bok genom att ladda upp en ePub-fil. 

Mer information om BoD E-bok

BoD Classic: Tryckt bok och e-Bok

Med BoD Classic publicerar du din titel som tryckt bok och om du så önskar även som e-bok. Dra fördel av anslutningen till alla svenska bokhandlar, de flesta nätbokhandlar samt internationell försäljning.

Mer information om BoD Classic

 

E-boksutlåning

Med e-boksutlåning tillgängliggör du dina nyutgivna e-böcker över t.ex. Elib. På så vis tar du chansen att utöka din läsarkrets, eftersom utlåningen av e-böcker gör det lättare för läsaren att hitta nya böcker och nya författare. Läsaren måste inte köpa boken direkt utan kan först låna boken för att sedan kanske bestämma sig för att köpa den. För varje utlånad e-bok erhåller du dessutom ett författarhonorar som är bundet den partner som erbjuder e-boken till utlåning.

Kampanjpris

En större prisflexibilitet för e-böcker är ett värdefullt marknadsföringsinstrument för dig. Med hjälp av låga e-bokspriser är det lättare att nå ut till fler läsare. Denna möjlighet kompletteras och understöds genom priskampanjer. Nya e-boktitlar, som publiceras tillsammans med den tryckta boken, kan du erbjuda till ett lägre pris när du startar försäljningen. Kampanjpris och tidsram för marknadsföringen bestämmer författaren själv. Maximalt åtta veckor och ett pris från 9 kr är möjligt. 

Registrera dig kostnadsfritt i myBoD och publicera din egen e-bok med några få steg.

Registrera dig nu

myBoD-INLOGGNING.