Tilläggstjänster: Illustration och produktbeskrivning

En bra bok utgörs ofta av små detaljer: Tilltalande illustrationer och professionellt bearbetade bilder stöder din berättelse, färgstarka målningar gör att barnböcker kommer till sin rätt och en tilltalande beskrivning av boken fångar dina läsare. Ta kontakt med oss – vi skapar en individuell offert på basen av dina önskemål och det din bok behöver. Vid behov kan vi även digitalisera ditt manuskript om detta existerar endast på papper eller i bokform, vi skannar även in dina bilder.

Illustration

pris på förfrågan

Våra bokillustratörer skapar omslagsbild och illustrationer till bokens inlaga helt enligt dina önskemål. Oavsett om det är små ornament som pryder skriftbilden eller scenbilder som fyller hela sidor: allt är möjligt. Beskriv det motiv du önskar – vi tar hand om resten. Ladda ner broschyr med exempel på illustrationer.

Illustrationer enligt dina önskemål
Akvarell, kål, graffiti, färgpenna, pastell

Förfrågan

Produktbeskrivning

endast 999 kr

Till en säljande bokpresentation hör även en professionellt formulerad reklamtext som fokuserar på det väsentliga och väcker läsarens intresse. Vi skapar gärna en beskrivning av din bok som riktar sig direkt till din målgrupp, både för presentation i nätbokhandel och till bokens baksida. 

Presentation av din bok
Optimerad för sökfunktion

Förfrågan

myBoD-INLOGGNING.