Marknadsföringspaket med boktugg

För att skapa ditt författarnamn som ett eget varumärke och öka din bokförsäljning, bör du arbeta aktivt med en marknadsföringsplan. Det finns en uppsjö av sätt att marknadsföra sin bok på, men här erbjuder vi dig en digital marknadsföringstjänst. 

Tillsammans med Boktugg gör vi det möjligt för dig som BoD-författare att nå dina potentiella läsare och öka uppmärksamheten kring ditt utgivna verk. Varje månad kommer det närmare tusen nya böcker ut, som alla slåss om uppmärksamheten. Förlag och författare vill nå ut till dem som köper böcker (läsare, företag, kommuner) och de som säljer böcker (bokhandlar, nätbokhandlar och prenumerationstjänster). Alla dessa grupper finns bland Boktuggs läsare. Genom att annonsera på Boktugg når du ut till över 200 000 unika besökare per månad och genom nyhetsbrevet över 7 000 prenumeranter. Avtal och fakturering sker direkt med Boktugg.

 

Marknadsföringspaket med Boktugg 

  • Native-artikel: Boktugg gör en intervju med dig som författare
    (Artikeln når ca. 1 000–3 500 läsare)
  • Bannerannons med minst 15 000 bannervisningar
  • Annons i två nyhetsbrev
  • Garanterad räckvidd 12 000 personer
     


BOKA FÖR 6 500 kr (inkl. moms) 

Exempel på artikel

Vad behöver Boktugg av dig?

 

Författarfoto
För att bygga upp ditt författarnamn som ett varumärke och göra marknadsföringen av dina bokprojekt så krävs ett professionellt högupplöst foto på dig (minst 1200 px bred i jpg-format). Ditt foto bör stämma överens med det varumärke som du har tänkt dig och med den bild du vill ge din läsarkrets. Det ger ett lugnare intryck om bakgrunden på fotot är enkel med få element eller enfärgad. Här kan du läsa mer om ditt författarnamn som varumärke och i detta blogginlägget om din författarpresentation. Kanske vill du ha med din bok på ditt foto? 

Bild på din utgivna BoD-bok
BoD förser självklart en bild på din bok till Boktugg.  

Din kontaktinformation
För att Boktugg ska kunna göra en författarintervju med dig vidarebefordrar BoD din e-postadress och telefonnummer, vilket du godkänner genom att boka detta marknadsföringspaket.

 

myBoD-INLOGGNING.