Vykortstavlan

Vykortstavlan

En kriminalgåta

Per-Martin Hedström

ePUB

639,5 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789177850885

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 29.08.2017

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Bror Stenson är en ung konsult som är på väg till sitt första uppdrag som projektledare ute hos Medella, ett framgångsrikt nytt företag.
Han har fått i uppdrag att föra in ett kunddatasystem för att hålla kolla på försäljningsaktiviteter hos befintliga och nya kunder.
Men det uppstår problem. Säljchefen kommer inte till mötet som avtalat och verkar ha försvunnit. Varken företag eller familj vet var han är.
Polisen kopplas in och enda ledtråden till den försvunne säljchefen är en stor vykortstavla hemma hos hans sambo.
Bror kastas dessutom in som tillförordnad ekonomichef. Ytterligare ett försvinnande och märkliga fakturor, nu i London, skapar problem med företagets kvartalsbokslut.
Allt fler märkliga fakta kommer i dagen och efter hand arbetar Bror lika mycket som privatdetektiv som konsult. Tillsammans med kriminalinspektör Eva Lind står han till slut inför en knepig kriminalgåta som får en rafflande upplösning.
Per-Martin Hedström

Per-Martin Hedström

Per-Martin Hedström är en tekniker och författare. Han debuterade 2015 med en självbiografisk bok om två år i Hong Kong, där han var med och etablerade Ericsson i Kina.
2017 publicerade han en pusseldeckare i företagsmiljö, Vykortstavlan. Bokens huvudperson Bror Stensson är en managementkonsult som stöter på olika mysterier på de företag han utför uppdrag på.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.