Virtuella möten

Virtuella möten

Hur du leder människor i möten på distans

Antoni Lacinai, Micke Darmell

Mjukband

80 sidor

ISBN-13: 9789174633948

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 04.04.2016

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
119,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Många organisationer kämpar med hur de ska kommunicera och leda team som är utspridda på olika platser och ibland i olika tidszoner. Virtuella möten är en naturlig och central del av vår tids kommunikation och ledarskap.

Vad skiljer då ett vanligt fysiskt möte från ett virtuellt? Vad är gemensamt? Och vad finns det för tips som hjälper dig att bli en bättre mötesledare på distans?

Denna bok är uppdelad i tre delar:
1. Nyttiga råd oavsett mötesform
2. Konkreta tips oavsett virtuell teknik
3. Konkreta tips och och frågeställningar för respektive teknisk lösning.

Boken är skriven som en lättillgänglig guide med tips och frågor. Målet är att hjälpa mötesledare att skapa virtuella möten med mer energi, delaktighet och med bättre resultat.

Detta är författarnas andra gemensamma bok. Den första har titeln "En massa sätt att sabba ett möte" och har också översatts till Engelska ("Make meetings work")
Antoni Lacinai

Antoni Lacinai

ANTONI LACINAI är kommunikationsexperten som föreläser och utbildar kunder som vill bli bättre på att leda, sälja och samarbeta. Han är internationell föreläsare och moderator och dessutom facilitator och certifierad coach. Hans passion har en gemensam nämnare i att utveckla människors förmåga att kommunicera och agera, i möten med andra och mot sina mål. Du hittar mer information och inspiration på www.lacinai.se.

Micke Darmell

Micke Darmell

MICKE DARMELL är idag Sveriges mest anlitade föreläsare inom mötes- kultur och den ständiga uppkopplingen. Han är också författare till den uppmärksammade boken Uppkopplad eller Avkopplad? Hans passion för möten inleddes på 80-talet när han arbetade inom vården. Han har de senaste tjugo åren arbetat med möten ur olika perspektiv och de senaste sex åren med intern möteskultur. Mer information och inspiration finner du på www.gr8meetings.se

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.