Vikarien

Vikarien

Jari Markkanen

Romaner & noveller

ePUB

455,5 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180276566

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 05.01.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
39,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Vikarier kommer och går på tidningarna runt om i Sverige. De avtackas i bästa fall med blommor, vackra tal och tårta. De flesta blir fast anställda inom några år. Men många ger upp och byter yrke. Andra fortsätter som vikarie år efter år som de kombinerar med studier eller med andra jobb. Den här boken handlar om en av dessa vikarier.
Jari Markkanen

Jari Markkanen

Jari Markkanen är journalist sedan början av 1980-talet. Efter jobb på dagstidningar, för tyska magasin och som översättare gick han i pension år 2019 och är nu verksam som frilans på jakt efter verkligheten så som han uppfattar den.
Han har studerat på journalisthögskolan och tyska på universitetet i Göteborg och på skolor i Hamburg och i Wien och forskar i karatens historia på egen hand.
Han bor med sin familj i Lund. På fritiden håller han sig i form med att träna karate, lyfta vikter på gym, spela gitarr, fiska, vandra i den skånska naturen och utmana grannar i boule.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite