Skola & inlärning

Ibland behöver eleverna ytterligare hjälpmedel för att verkligen få insikt i ett ämne. I BoD Bokshop hittar du litteratur som bidrar till ökad säkerhet inom vissa ämnen och hjälper eleverna att återfå lusten att lära sig. Det är heller aldrig för sent för att lära sig nya saker, även om man redan har en avslutad utbildning bakom sig. Man kan alltid utveckla sig vidare inom olika ämnen eller börja med något helt nytt. Att lära sig främmande språk vidgar inte bara dina vyer utan kan även ge bättre självförtroende. I BoD Bokshop hittar du handböcker, övningsböcker, praktiska böcker som hjälper dig att uppnå dina mål.

 1. Ny
  Vi ska sy och vi ska klippa En bok med några olika textila slöjdprojekt du kan göra(...)
  Åsa Fredriksson
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 18.11.2021
  249,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

 2. Ny
  Want to learn Suryoyo? - as it´s spoken by examples and practices
  Kima George
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 18.11.2021
  299,99 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

 3. Ny
  Grundskola på grund II Artiklar 1999 till 2021
  Knut Lindelöf , fa. lindelof.nu Knut Lindelöf
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 10.11.2021
  200,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

 4. Ny
  Vill du lära dig Suryoyo? Med exempel, övningar ,tips & tricks
  Kima George
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 09.11.2021
  299,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

Att lära sig nytt är roligt

De som har svårigheter med ett ämne i skolan, känner sig ofta ensamma med sin frustration. Hjälp kan man alltid få genom litteraturen eller eventuellt en privatlärare. Då behövs det bra böcker som ger bra förklaringar, så att man kan fördjupa sig i ämnet. När man väl har kommit en bit på vägen och förstått ämnet bättre, märker man att det kan vara riktigt roligt och intressant. Det är alltid en utmaning att lära sig något nytt, men man skall aldrig ge upp!

Utveckla professionella färdigheter

Många underskattar hur många nya möjligheter en vidareutbildning och ny kunskap kan betyda för karriären. Att utveckla både praktiska och teoretiska färdigheter parallellt med sina vanliga uppgifter är viktigt. Att veta hur man kommunicerar bättre, lära sig att vara en bra chef, genomföra en effektiv intervju, kunna fler språk, lära sig nya program med mera berikar arbetslivet och därmed även din karriär. Botanisera bland böckerna i BoD Bokshop och hitta de böcker du söker.