Verkstaden
Ny

Verkstaden

Jari Markkanen

Romaner & noveller

ePUB

895,9 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180570633

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 09.05.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
9,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Verkstaden handlar om människor som arbetade på en mekanisk verkstad i Göteborg i slutet av 1970-talet då jobben fortfarande var ett hantverk. På den tiden beskrevs arbetare ofta som ädla, hederliga människor som var vardagens hjältar med fårade, allvarliga ansikten vars insatser höll samman samhällets fundament.
Men arbetarna var mer än detta. De var människor som gjorde det bästa de kunde av situationen som de flesta av dem inte hade valt, utan som de hade råkat hamna i, framför allt på grund av det sociala arvet.
Jari Markkanen

Jari Markkanen

Jari Markkanen är journalist sedan början av 1980-talet. Efter jobb på dagstidningar, för tyska magasin och som översättare gick han i pension år 2019 och är nu verksam som frilans på jakt efter verkligheten så som han uppfattar den.
Han har studerat på journalisthögskolan och tyska på universitetet i Göteborg, i Hamburg och i Wien och forskar i karatens historia på egen hand.
Han bor med sin familj i Lund. På fritiden håller han sig i form med att träna karate, lyfta vikter på gym, spela gitarr, fiska, vandra i den skånska naturen och utmana grannar i boule.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite