Veckans middagar på 1 timma

Veckans middagar på 1 timma

En kokbok för livspusslare

Beata Ivarsson

Mjukband

68 sidor

ISBN-13: 9789176994238

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 09.02.2017

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
189,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
"Veckans middagar på 1 timma" beskriver steg-för-steg hur du kan laga upp till 14 olika måltider på samma gång. Det handlar inte om snabbmat, dyra halvfabrikat eller extrem skicklighet. Det är sättet att laga mat på som ger nyckeln till mer ro och mindre stress i vardagen. Recepten i boken är basmat som passar de flesta, vardagsrätter att spara i kylen och frysen - och som bara tar ca 10 minuter att servera.
Denna bok är en utökad version av "Kokbok för livspusslare" och innehåller även inköpslistor med mängdtabeller samt ännu fler idéer och tips.
Kokboken är skriven med tanke på livspusslande barnfamiljer som önskar sig mer tid och mindre kaos, men fungerar för alla som inte har tid eller lust att laga mat varje dag. Vi har 24 timmar att hushålla med, och enda sättet är att se till att måsten tar så kort tid som möjligt, så att det blir tid över till det man vill. Men mitt i stressen är det inte lätt att tänka efter och strukturera om, vi tror att "det blir bättre snart" - men handen på hjärtat... det blir det ofta inte. Tänk att kunna ställa en hemlagad middag på bordet en kvart efter det att du kommit hem - varje dag!
Beata Ivarsson

Beata Ivarsson

Beata Ivarsson, född 1959 i Polen, bosatt sedan 1972 i Sverige med nuvarande bostadsort Kungälv strax norr om Göteborg.

Utbildad Civilekonom med projektledning som specialområde, arbetat inom sitt yrke i över 20 år. Som heltidsarbetande mamma och fru är hon en livspusslare som många andra, men numera mer mindfull än stressad - i alla fall när det gäller matlagning. Hon fick en rejäl knuff till att förändra sitt liv när hon svimmade i bilen och körde av vägen en morgon. Då bestämde hon sig för att använda sitt yrkeskunnande också i privatlivet. Matlagning blev det första området och det positiva resultatet sporrade till att dela med sig till andra.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.