Vargen i Tulisaari

Vargen i Tulisaari

Sara Önnebo

Band 2 av 3 i denna serie

ePUB

826,4 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789176999400

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 10.05.2018

Språk: Svenska

Betyg::
0%
45,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Sofia och Pekka köper ett gammalt charmigt hus efter att ha sett bilder på internet. Men snart förvandlas deras drömhem till en mardröm.

Pekka är ofta bortrest på grund av sitt arbete och Sofia tillbringar mycket tid ensam. Hon är med om flera kusliga upplevelser och börjar så småningom försöka ta reda på mer om den tragedi som utspelade sig i huset för mer än 100 år sedan.
Hon är inte beredd på vilka starka krafter hon har att göra med och kastas in i en skrämmande tillvaro som hon inte vet hur hon ska ta sig ur.

"Vargen i Tulisaari" är en spänningsroman som utspelar sig i finska Österbotten och är den andra fristående delen i Tulisaari trilogin.
Sara Önnebo

Sara Önnebo

Sara Önnebo föddes i Ystad 1976. Hon har en PhD i vetenskapliga studier från Australien. Efter att ha arbetat flera år inom medicinsk forskning i London och Barcelona är hon tillbaka i Sverige och bor i Skåne med man och två barn. När hon inte skriver kan man ofta hitta henne på yogamattan eller med en kamera i handen.

Sara har även gett ut spänningsromanerna Vad hände i Tulisaari? Vargen i Tulisaari och Tystnaden i Tulisaari samt ungdomsboken Liv och död i London.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.