Våga, värva, vinn

Våga, värva, vinn

- en spions bekännelser

Lucas Bruhn

Skola & inlärning

Inbunden bok

202 sidor

ISBN-13: 9789180079549

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 19.01.2022

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
250,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Livet handlar om relationer. I Våga Värva Vinn får du se att de metoder som fungerar inom de hemliga slutna sällskapen fungerar även i andra yrkesgrupper och i privatlivet.

I boken vävs den klassiska retoriken och vetenskapliga metoder ihop med säkerhetstjänsternas och underrättelsetjänsternas metoder att skapa viktiga relationer med agenter, dubbelagenter och kollegor.

Lucas Bruhn delar med sig av metoder som inte är hemliga utan som bygger på vetenskap och som förfinats inom underrättelsevärlden under årtionden. En värld där förmågan att skapa relationer är avgörande för rättssystemet, säkerhetspolitik och för att värna demokratin och nationens intressen.

Boken är fylld med såväl personliga anekdoter från privata relationer som anekdoter från yrkeslivet från några av de mest spektakulära operationer som är kända för allmänheten, dock med fokus på relationerna och inte operationernas känsliga detaljer.
Lucas Bruhn

Lucas Bruhn

Lucas Bruhn har drygt trettio års statlig tjänst bakom sig. Han har varit polis och har även en examen i retorik och fördjupande studier i religion, terrorism och Mellanöstern.

Inom polisen, Säkerhetstjänsten och External Action Service arbetade han främst med att värva och driva agenter, dubbelagenter samt under-coverarbete men också med utbildning och operativ säkerhet.

Lucas har en unik utbildning som är extremt djup och var yrkesverksam under några av de sista årtiondenas mer avgörande politiska händelser men också de mest uppmärksammade utredningarna.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite