Utan ansvar
Ny

Utan ansvar

Ulla Bolinder

Deckare & thrillers

ePUB

299,1 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180572705

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 24.10.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
29,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Frida Ekberg har efter en längre tids uppehåll återgått till polisyrket och arbetar nu som utredare i Grova brott-gruppen.

En man faller ner på spåret framför ett tunnelbanetåg och omkommer. Är det en olyckshändelse, självmord eller mord? Utredningen har kört fast och man bestämmer sig för att söka upp några av de inblandade på nytt för att om möjligt hitta nya uppslagsändar som kan leda fram till en lösning.

Covid-19-pandemin är inne på sitt tredje år. Frida följer utvecklingen i samhället och stämningen bland sina Facebookvänner på nätet. Kommer livet någonsin att återgå till det normala och hur vill vi att vår framtid ska se ut?
Ulla Bolinder

Ulla Bolinder

Ulla Bolinder är född och uppvuxen i Uppsala men bor numera i Knivsta, några mil norr om Stockholm. Hon har arbetat på reklambyrå, restaurang, sjukhus, arkiv och bokförlag. Ulla debuterade som författare 1997. I sina böcker tar hon gärna upp samhällsfrågor med betoning på den enskilda individen.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite